agnesviktoria

Alla inlägg under november 2010

Av Agnes Hedengård - 17 november 2010 15:44

HEJ!

har ingen aning om det sista jag skrev på rubriken, menmen.


Orkade inte blogga igår hade liksom inte lusten där. 

Skolan var väl la bra, hade musik prov gick ganska så bra tror jag!

MENMENMENMEN.. jag fick VG på samhällsprovet är happyface som aldrig förr (igen), HÖHÖ.    

Ganska så nöjd då,

vore inte fel med ett VG till i slutbetygen voreee awesome helt enkelt! 


Nu ska jag sätta mig med hemkunskaps boken och plugga inför kommande dags prov, dom jag har pratat med har sagt att det är ganska enkelt. Så det känns ju faktiskt ganska så göett då.   

Sen så har jag fått nackspärr ''typ'' för igår kunde jag absolut inte vrida på nacken åt något håll för det gjorde så sjukt i helvetes ont. Jag fick dock lite massage av Simone i skolan och det hjälpte en hel del. Men vissa ''håll'' kan jag absolut inte vrida huvudet åt. Så natten till idag så sov jag med mammas vita lagom tjocka halsduk virad runt min nacke/hals. För att mjuka upp musklerna, ett tipseli tips ifrån Malin. HUHU 

Det hjälpte också, men som sagt smärtan ligger där och trycker. Inte nog med det så har jag även världens träningsvärk ifrån måndagens gympa lektion i skolan. 

Då vi gjorde någon fys- övning, känns som om jag vore stel-opererad. Kan ju knappt ta ett riktigt kliv när jag går.   


Jag skippade även dansen idag, vågar inte göra några drastiska rörelser nu med träningsvärk & en light version av nackspärr. Så ska plugga lite på HKn ,slappa och umgås med mami & papi då båda åker bort i morgon och lämnar mig ensam hemma med en liten tjock vovve vid namn zack. För mamma ska till något möte i Stockholm och kommer hem på fredag. Pappa ska till sin bror (min farbror) i Danmark där han bor för att gratulera han för hans studier som han är klar med sen så klart umgås med han. Men pappa kommer inte hem förens på måndag, så det känns ju lite tomt kanske. Alltså blir jag ensam hemma från torsdag till fredag med en hund som måste gås med 4 ggr om dagen. Så  jag måste skippa lunchen i morgon för att rasta han. Lite hårt kanske, men men så får det la bli.   


PLUGGA var det ja, så skriver förmodligen mer senare!


Ha det bäst,

peace   

bild ifrån facebooken, min nack/SLASH/hals/SLASH/musklerihalsen -värmare.  

ANNONS
Av Agnes Hedengård - 15 november 2010 17:46

hejhopp!


Har varit lite lat och inte bloggat så värst mycket men jag har bl.a inte haft tid och så har jag inte haft lust. 

Anyways, dagen i sig var okej. Fick reda på biologiprovet som vi hade förra veckan, det hade då blivit rättats ''nationellaprov''-sättet.

Jag fick:

19 G (16 G )

10 VG (16 VG) 

Man skulle då ha 16 VG & 16 G för att få VG. 

Så jag frågade min lärare om mitt betyg så det var helt klart ett stort PLUS. 

Jag är alltså på min väg emot ett VG, så det känns bra. 

G+ 


När jag kom hem så tog jag en powernap, var så förbannat trött.

Den lilla ''nappen'' gjorde min dag helt klart!

Jag är på mycket bättre humör och inte lika surmus.   


Vi har ''tre'' prov denna veckan, ett prov räknas väl inte som ''prov'' dock. Det är engelskan som bara ska vara ett lite större läxförhör skulle jag tro. 

Men vi har prov i musik på onsdag, och hemkunskap på torsdag. Hemkunskaps provet är väl det svåraste av dessa tre. Jag vet inte, jag kanske total failar på musiken t.ex bäst att inte vara allt för kaxig!   


Nu har jag precis ätit mat och känner mig ganska mätt & belåten.

Efter maten drog jag mig mot min nuvarande plats den sjukt hårda datorstolen, men som har en mycket väl fungerande iMac framför sig. HEHE

Ni som inte hängde med så sitter jag nu vid datorn.   

Samtidigt som min rygg lider så lyssnar jag på awesome bra musik, 

det är så underbart att lyssna på musik som gör en glad! 

Det känns verkligen i hela kroppen, som om örorna nästan börjar dansa. 


Just i dag så tror jag bara har en allmän slapp-dag och bara gör mini läxor.

Börjar med musiken & HKn i morgon,

känner att jag behöver lite omväxling och tänka på något annat för stunden än alla dessa prov som snurrar runt i huvuden på en. 


Ska knarka lite mer spotify sedan blir det top model vid åtta tiden!


Ha det bäst,

peace   

PS. MINA GLASÖGON ÄR ÄKTA, JA JAG HAR SYNFEL
DETTA ÄR FAN DYRA GREJOR, så kaxa inte.

ANNONS
Av Agnes Hedengård - 14 november 2010 12:20

halloj!

farsdag idaaag , grattis alla pappor där ute §


Jag vaknade av att mamma hållde på att tömma diskmaskinen. Blev allmänt irriterad men drygt 5 minuter efter jag hade blivit väckt av glas och tallrikar som slog i varandra. Så kommer pappa upp och frågar ifall jag vill ha ägg & bacon till frukost och det kan man ju inte precis säga nej till? Jag mumlade något liknande ett ''ja'' till det. Men det lät ju fortfarande där nere och jag ville sova lite till. Så jag stoppa in hörsnäckorna till iPoden och scrollade fram till paramore. Men ju mer jag lyssnade på låtarna så gjorde det så sjukt ont i min mage. Speciellt när en låt från twilight spelades upp. Jag fick sådan ångest, för det var en psykisk smärta som slog till, och tickar ännu. Har ingen aning varför, jag brukar få så här ont då jag har ljugit för mina föräldrar eller något. Men det har jag absolut inte gjort! Det måste vara skolångest eller liknande. urk    


Nu har jag precis duschat och använt en burk med hårinpackning som bara jag har haft i två ggr förut. Jag har undvikit den för att den tar så himla lång tid att ha i, 5 minuter men har man inget att göra så känns det som 5 timmar. Efter den hade värkat klart så sköljde jag ut det. Torkade av mig tog på mig kläder och borstade ut håret, och nu sitter jag här. 


Ska förmodligen vara med Albin idag också, kan aldrig få nog av att spendera timmar med han! :3


Men för tillfället har jag absolut inget att göra, känns så konstigt. Jag brukar alltid ha något att göra men får väl som sagt dra mig till Albin's place.   


Ha det bäst,

peace   

  

Av Agnes Hedengård - 13 november 2010 18:53

tjofräs!


Natten hos älskling har varit lika mysigt som vanligt, 

jag älskar dig Albin Nilsson glöm aldrig det!


Förut då jag var ute och gick med hunden samtidigt som paramore dånar in i mina öron. Så började massor av tankar flöda omkring i mitt huvud. Jag tänkte tillbaka för ett par år sen då jag var i full depression och var allmänt självmords benägen. Så tog jag ju till med hårdhandskarna och skärde mig i handleden. Jag utsatte min kropp för onödiga saker. Då jag kanske gick upp för en trappa så slog jag med mening lite extra hårt i ett trappstegs hårda kant. Sen så då man tycker en lektion i skolan är så jävla dryg så händer det att man vränger i huvudet i bänken, jag gjorde det dubbelt så hårt. Bara för att jag trodde skadorna skulle få mig att tänka på annat, glömma allt dåligt. Men detta orsaka bara minnen för livet. Det är bara sekunden man sitter där med kniven i handen och skär i sin handled. Man ser blodet rinna ner långsamt. Det är då det känns bra. Men allt det försvinner direkt blodet rinner lite allt för snabbt. Man får panik, tårarna rinner från ens kinder och man hatar sig själv bara ännu mer. Jag känner mig så patetisk som ens gjorde något liknande, men man tror ju att smärtan ska läka alla sår. Istället så blir man ärrad för livet. Ärren kanske inte just sitter på armen, nej dom psykiska ärren sitter långt inne i ens undermedvetna. De värsta såren sitter djupt in i hjärtat.

Jag vet inte, men någonstans så var det bra att jag gjorde det. För varje gång jag blir liten och deprimerad så susar ärren framför mig. Dom får mitt hjärta att slå hårdare och hårdare. Min kropp stoppar mig och säger till mig att jag bara skadar mig själv. Tanken har även slagit mig om döden. Jag fruktar döden ganska mycket nu för tiden. Varje gång jag går förbi tågstationen eller ser ett tåg passera förbi så spelas en bild upp i huvudet där man hoppar framför tåget och allt bara blir svart. Få slut på allt. 

Men alla dessa hemska tankar har fått mig att inse att jag har så underbara människor omkring mig som faktiskt bryr sig om mig ifall något skulle hända med mig. Men så var det inte för ett par år sen, jag kände mig så ensam. Jag var den där som bara hängde på alla olika gäng. Jag kunde aldrig gå min egen väg för då skulle jag inte ha några att vara med. Ingen skulle bry sig ifall jag försvann.

Trodde jag då. 

Jag har blundat för min familj, har inte tänkt på att dom jag älskar mest har varit närmare än närmast. Hela tiden. Jag levde i min egna värld där alla hatade Agnes.

Alla vill till himmelen men få vill ju dö.


Nu går jag min egen väg, klär mig som jag vill och gör som jag vill.

Jag kommer aldrig kunna komma ifrån depressionen men att veta att jag är älskad får mig att vilja leva för evigt. 

Tack för att ni finns, förlåt om jag har varit ett pain in the ass jag är bara orolig för att förlora er!


Som sagt nu mår jag bra, jag försöker gå vidare men ärren kommer vara där för evigt och det är inget jag kan göra åt. Men det viktigaste för mig att jag älskar livet igen!   


Ha det bäst,

peace   

    

Av Agnes Hedengård - 12 november 2010 20:51

tjofrääs!


Dagen gick väl lagomt fort, och SO provet gick väldigt prima!   

Nu har jag precis ätir god tacos som jag & Albin har gjort och den var suupergod.

 Dock åt jag bara en tacorulle huhueheh.

gott var det iaf!   


And now we are going to watch some American Dad, veryvery fun.

Jag are getting very övertired. HEHEHE   


SÅ kanske inte kommer kunna uppdatera mer idag, MAYBE - MAYBE NÅT!

Ha en superduper fredag iaf & ha det bäst,

peace   

 

Av Agnes Hedengård - 11 november 2010 21:59

godkväll!


Denna eftermiddag gick lite för fort märkte jag nu, men jag har blivit lite klokare på samhällen i alla fall. Men ska nöta in alla instuderingsfrågor så sätter jag förhoppningsvis ett G.

Good enough for me!   

Sen är det den efterlängtade fredagen i morgon, så underbart så det finns inte! 

Ska sova hos Älsklingen och vi ska göra tacos igen bara för att den blev så galet god första gången. Det kommer bli superdupermegasuperultra mysigt! :D


Nu ska bara samhällen fastna som sagt, sen är det helghelghelg!

sen tre prov nästa vecka °-°


Back to intensiv plugg! TRANSFORM


Känner att jag börja gå från trött till övertrött. Så det är väl bäst jag avrundar detta lilla godnatt inlägg!   


SOV supergott o

ha det bäst! 

peace   

  

Av Agnes Hedengård - 11 november 2010 16:19

tjoofresh!


Nu sitter jag här och äter amerikanskt godis som heter ''Nerds''. Det kom i en stooor påse som min brors kompis hade med sig från hennes lite usa-tripp. Det var ett bra tag sen vi fick den, men godiset håller sig & är lika gott! 

Willy Wonka godis är det tydligen,känns lite smått awesome då.   

Självaste Willy Wonka's egna godis! epic 


Dagen i sig har varit helt okej. Ska jag vara ärlig? så var den hemsk. 

Jag ville verkligen inte gå upp från sängen, det vill jag väl aldrig. Men just denna dagen så seg. Vet inte var det exakt var men den var bara allmänt hemsk & seg.

Det blir ju inte precis bättre av att komma hem, då man har en gullig liten samhällsbok som bara ligger och väntar på att bli studerad! + att mina två engelsk böcker trillade ner i väskan på väg hem. EFTERSOM vi har någon läxa i det också. 

Jag får väl helt enkelt komma på någon smidig

plan för att kunna lösa detta mini trauma!   


SEN så har jag missat paradise hotel avsnitt, ja jag har varit lite små nörd och kollat på det. Men det var tråkiga dagar innan lovet då jag var sjuk, så jag hade inget annat för mig än att vara sjuk.   


En smidig plan var det ja,

får la sätta igång om något av detta ska bli done-el-i done! 


Ha det bäst,

peace   

  btw grape smak på ''nerds''-en, btw #2 jag är allmänt wierd!Av Agnes Hedengård - 10 november 2010 22:22

HEJ!


Förlåt för lite dålig uppdatering, men igår hade jag allmän PMS och i dag har jag haft fullt upp.

Så låt mig få förklara:

Jag vaknade halv åtta, skolan börjar fem över. Jag slängde på mig det ultimata slapp-kläderna i hela universums historia och hänger på pappa då han skulle skjutsa mamma till jobbet. Går till skåpen, får se på mitt schema att vi har biologi första timmen! yey

JAJA. Så jag gjorde provet och det gick väl la bra. Hade kunnat gått bättre tror jag, menmen jag fixade det mesta i varje fall. Vi har missat två matte lektioner i rad nu på skolan också. Det stör mig ganska mycket, för hemma har jag inte hunnit jobba med det för jag pluggar på prov som en galning. Så på matte lektionerna försöker jag brassa på så gott det går.

MEN så har dom gått bort nu ,jag får köra hårt i morgon istället.   


Efter skolan så åkte jag med bussen in till stan och gick runt tillsammans med Pat & Jessica, hade allmänt trevlish! Vi alla tre går på dans så ,vi gick upp till katedralen och dansade lite street. HUHU.

Men det var sjukt svårt och jag ser ut som en åsna som försöker lära sig att gå på två ben. Inte lätt det där. Efter dansen så gick jag förbi Albin snabbt och stannade där knappt en timme. Alldeles för kort för min del, menmen båda har prov & läxor. Det var ändå sjukt mysigt att få se & träffa han, och på fredag så ska jag sova där. SÅ jag känner att denna slitsamma vecka har sin belöning trots allt! :3


Har nämligen ett prov på fredag också i samhällskunskap om Sveriges ekonomi, wünderbar! JAG orkar verkligen inte, men nu har jag skrivit hälften av alla instuderingsfrågor i word. För jag kan knappt se min egna handstil, jo klart jag kan men enklare att se datorns rena skrift istället för utkletad blyerts.   


woops klockan blev väldigt mycket såg jag nu, på så kort varsel? AJA   


Resten av frågorna får skrivas klart i morgon helt enkelt!

Så ska jag försöka och lägga mig & sova nu, undvika att vakna halv åtta. Fast det blir ju svårt att ''hålla''. Jag tar dagen som den kommer helt enkelt! 

Snart fredag såatte, huhu.   


Ha det bäst folket & godnatt,

peace   

  

Presentation


Agnes var namnet, tjejen som lever vardagslivet som vilken vanlig tonårs tjej som helst!
Råkar bara ha lite åsikter och tankar om diverse. Allt och lite till helt enkelt, enjoy!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se