agnesviktoria

Alla inlägg under februari 2011

Av Agnes Hedengård - 11 februari 2011 18:27

hejsanhoppsan!


Nu sitter jag hemma hos min underbara pojkvän. Han är ju ganska så osocial då han har fått låna en iPhone för att se ifall han ska köpa sig en själv, och som det ser ut nu så blir det väl en liten touch mobil för min lilla gris!   

avunsjuk.nu


Dagen har varit pretty okaj, ganska slappt på fredagar då men.

Lite saker som jag stör mig på så fruktansvärt men det blev inte av tyvärr,

och vad just detta är kan jag tyvärr inte skriva i bloggen.

Men jag hoppas det får ett slut i alla fall!   

Efter skolan så fick jag, Simone, Bente & Sofia skjuts in till stan av min mycket snälla pappa. Väl i stan så splittrades vi ifrån Sofia och vi andra 3 fortsatte vår lilla tripp till ICA sen Sunday. På Sunday satt vi och käkade det vanliga..

en kycklingciabatta! LOVE IT

Sen så gick vi till bibblan och drygade, sen åkte Bente & Simone hem och jag fortsatte min färd till min underbara älskling! :3

Vi har inte gjort så mycket förutom att fikat och umgåst lite med Albins Mamma, nu blir det lite marathon på varje missat avsnitt

eftersom vi inte var förja helgen!   


Hoppas ni får en supermegabäst fredagskväll folket, många kramar ifrån lilla mig ifall ni nu vill ta mot dom vill säga!   

Ha det bäst,

peace   

 

ANNONS
Av Agnes Hedengård - 10 februari 2011 20:14

hajsan!


Nu sitter jag framför datorn och snorar som aldrig förr. hehe

Äcklig tjej 4 sure.


Så vad hittar ni på denna torsdagskväll?

Själv så gör jag inte så mycket förutom att jag lyssnar på musik då.   

Fast vem gör inte det när man är på datorn? hehe

Lite små ointressant info från mitt håll då, så har jag hittat världshistoriens mest underbarasta hörlurar som MÅSTE bli mina. DET ÄR SÅ JAG JAG JAG!

Jag lägger inte upp bild på dom ännu, vill vara lite hemlighetsfull you know.  

Ska försöka göra en deal med mammsen så jag kan få denna kreation som Gud gavit till en random människa som har gjort denna himmelska skapelse!

I morgon ska jag även ha på mig mina nya kläder som det tyvärr inte ha kommit in bild på men om jag ändå ska ha dom på mig i morgon, så tar jag kort då.   

På tal om i morgon så är det för det första HELG och för det andra så ska jag förmodligen sova hos min underbara pojkvän som jag saknar

väldigt väldigt mycket. Så om han inte misstycker så flyttar jag in hos

han för en natt like usual. ;3

Kanske borde platta håret också, det var ju ett tag sen nu? careface


Nu ska jag leka lite i PS och kanske få lite nytt till bloggen

,who knows?   


Ha det bäst,

peace   

HAHA. godnatt!

ANNONS
Av Agnes Hedengård - 10 februari 2011 16:16

hejsanhoppsan!


Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen (som vanligt) men jag har bara inte haft orken till att göra det. Ibland måste jag också få ''the day off'' och bara kunna slappa och inte behöva anstränga sig så mycket

så ni får bara acceptera det.   


Idag var det NP i svenska och jag skrev en krönika på 9 sidor som jag själv tyckte ändå var ganska så bra. Men en gång G alltid G, så det spelar ingen roll om jag nu presterat som en VG elev, det är så dagens samhälle fungerar så. to bad

Sen fortsatte dagen på som vanligt, inga direkt konstigt sådär. 

När jag kom hem så satte jag mig bredvid pappa vid TVn och kollade på

''The Legend Of The Seeker'' som jag även har laddat ner.   

Så det blir till att kolla mer på det!   

Sen så om någon frivillig själ där ute har något förslag på vad jag ska skriva/göra här i bloggen, så please tell me! För just nu har jag världshistoriens hjärnsläpp så kommentera gärna eller skriv in här till vänster i ''fråge rutan'' så är ni söta!


VI hörs senare folkz och sakna mig inte allt för mycket nu! ironi hehehhee

Ha det bäst,

peace   

mamsen & zack!

Av Agnes Hedengård - 9 februari 2011 17:56

halloj! 


Så nu har jag nästan precis kommit hem ifrån skolan efter att ha dansat lite inför den kommande showen, jag hann bara lära mig några få steg. Men jag blir nog bättre ju mer jag övar, förhoppningsvis.   


Skolan var väry okej, förutom att jag fick bap ont i magen & ryggen.

Men det är ju det man får leva med när man fick livet som tjej, inte kul.

Jag lever i alla fall och tur är väl det. Men anyway så fick vi reda på fysik provet och jag fick till min förvåning G+ så jag var på god väg att få VG i fysiken. gött!

Efter skolan så var jag snabbt på en show-möte sen så stack jag, Malin & Mattis ner till ICA för att köpa lite godis för i morgon och för att klicka på dom roliga knapparna i ''klick-maskinen''. hehehe

För i morgon har vi NP igen fast nu ska vi sitta i 3-4 timmar och skriva antingen en krönika, novell eller tidningsartikel.. os.v    

Så då fick vi ta med någon att snaska på! 

När jag väl var hemma så gick jag ut med min lilla vovsing och sedan såg jag på ''The Legend Of The Seeker''. En fantasy serie som jag börjat följa nu den

senaste tiden. Ganska så bra serie ändå måste jag säga.   

När den väl var slut så fick jag skjuts tillbaks till skolan för att dansa med the guurls inför showen som sagt.   


Nu ska jag äta mat, träna på tyska läxan, sen blir det de två

senaste avsnitten av cougar town. love the show big time!   

Vi hörs laater my dear fellows!

Ha det bäst,

peace   

amen tja.

Av Agnes Hedengård - 8 februari 2011 19:04

Tjohej!


Bäst att jag skriver det med en gång att detta kommer bli ett sådant där inlägg där jag tycker till om saker eller bara diskuterar, ja ni vet. 


Så nu tar jag på mig mina writing glows och låter mina fingrar göra jobbet.

Dagens ämne: Dagens Samhälle

Varför just detta?

Jo, jag har tänkt lite på sistone på omgivningen. Speciellt på den lite yngre generationen. Dom senaste veckorna har jag märkt allt mer och mer att alla dessa yngre blir allt mer aggressivare & rebelliska. Som idag t.ex då jag stod och väntade på att pappa skulle hämta upp mig ifrån skolan. Då jag står där vid ''bussfickan'' så ser jag några 5or kanske gick dom i sexan men hur som helst. Så kastade dom snö på varandra, men vem gör inte det liksom?

Alla har ju gjort det någon gång. Men det jag reagerade mest var på språket dom använde när dom pratade. Det första jag hörde från deras små kaxiga munnar var:

''Jäävla, fitttaaaa!'' 

Sen fortsatte det med:

''HAR DU DAAAMP ELLER? hahahhahhahaha''

''Men jävla böög''

Jag vet helt seriöst inte om jag ska skratta eller gråta?

Asså jag hör ju dessa svordomar (eller vad man nu vill kalla det) i min ålder,

det är väl inte okej i någon ålder (EGENTLIGEN) men vi utnyttjar orden ändå.

Klart att jag har sagt dessa ord någon gång, jag kan ju säga då att jag ångrar att jag sagt en hel del saker. Men man mognar genom åren, helt klart. 

Men att se en liten 11:årig kille som fortfarande har den där ljusa pojkrösten skrika någon som ''Fitta''. Jag vet inte, men det går inte ihop för mig på något sätt.

Det är väl vi som är några år äldre som har påverkat detta och 

det är ju för jävligt, inte sant?  

Fast det finns en del saker som är värst av dom alla och det är väl si sådär 2 riktigt irriterande och frustrerande saker som jag tänker på.

1. Att se små tjejer i 4-6 fullt sminkande? 

Jag blir nästan rädd, för dom förstår inte vad dom ger sig in på.

För all deras så kallade ''söthet'' försvinner på en gång,

jag vet inte vad det beror på. Men det måste ju bero på att dom vill likna dom ''stora'' tjejerna. Att passa in i dagens samhälle, med att dränka sig i massa smink.

Jag menar att när jag var kanske 6-7(?) så klädde jag upp mig som en prinsessa och snodde lite av mammas smink. Vet ni vad som hände?

Jag blev rädd för min egna spegelbild, dessutom gick mina plast klackskor i sönder så en gång prinsessa och aldrig mer. Därav jag aldrig gillat rosa och aldrig velat vara den där ultimata ''rosa'' tjejen. Men det är en annan historia.

2. Då jag hör någon säga ''jävla bög'' till någon, spelar ingen roll vilken åldersgrupp men det är så fruktansvärt kränkande. Jag vet att jag har sagt det och herre gud vad jag ångrar det. Jag blir nästan rastande då jag hör folk skrika så till någon.

Stackars den, då menar jag stackars den som faktiskt är homosexuell och får höra det. Han måste ju må så jävla dåligt, och framförallt osäker i sig själv.

Man ska inte bli mobbad beroende på vilken läggning man har, eller hur?

Lika så är det med ordet ''cp''. Det är ju hemskt att folk ska skoja om något så allvarligt som just ''cp''. En sjukdom som man föds med har blivit till något slags kallelse ord.

3. Denna ständiga knuffing & butting på varandra. 

Jag ser det nästan varje gång jag går igenom mellanstadiets korridorer. 

Då ligger alltid ''offret'' på marken och ber om nåd och försöker skratta samtidigt som han (oftast händer detta bland killarna) blir slagen. Eftersom han skrattar tror ''idioterna'' (som jag har valt att kalla dom) att han är okej, ''han skrattar då är det lugnt han får inte ont vi kan fortsätta!''

Det är som att jag ser på animal planet på något lejon-fight eller något,

för det värsta är att dom ger sig inte. EFTERSOM ''offret'' bara ler och vill inte visa sig svag. Samma som antiloperna som springer iväg i väldans fart, dom springer för livet och aldrig vill ge upp. Men tillslut blir antilopen för svag och börjar sakta in farten och det är då lejonet vinner. Samma med ''idioterna'' fast lite tvärtom här i människovärlden. Här tröttnar våra slags ''lejon'' först eftersom ''antilopen'' inte visar motstånd. Då är det inte kul att slå på han längre och därmed nådas det stackars lilla ''offret''. UJ!

Jag blir så fruktansvärt trött på detta samhälle, det finns massor med ord jag skulle kunna ta upp. Detta är ett ämne som kan pågå i all evighet,

för vi bor i en jäkla sjuk värld. Det finns dom som aldrig kan känna sig säkra i skolan, för dom blir mobbade eller liknande. 

Om jag kunde få en önskning så skulle det var prio. 1 att få slut på all denna skit!


Ja ni, det var mina små tankar som har rusat omkring i huvudet på mig.

Som alltid så står jag för vad jag skriver, har ni synpunkter så ha dom då.

Jag vill ha reaktioner på min text, det är det jag suktar efter.

Nu ska jag ta en dusch och bara rensa huvudet för en stund!

Ha det bäst,

peace   

  

Av Agnes Hedengård - 8 februari 2011 16:55

hejhopp!


Förlåt för att jag bara skrev ett inlägg igår, men like always så har jag mina skäl.

Jag satt så förnämt och nergosad i datorstolen men så skulle Mamma så klart ha datorn för att skriva ut ''EN'' grej, notera ''EN''. 

Så efter 1 och en halvtimme senare så kom hon in på mitt rum där jag satt med hennes iPad i handen och surfade runt på wolrd wide web. Och sa då att hon skulle packa ner den i sin väska så jag gav den så snäll som jag är och frågar om hon stängde av datorn. Och Mamma bara:

-'' Ja   '' 

SUCK, men jag var redan så nere vid det laget så jag sket i att ens logga in på datorn utan jag låg bara kvar i sängen och kollade upp i mitt vita tak & lät tankarna fara omkring runt i mitt lilla huvud. 


Aja, det var en ny dag idag och hur gick den då för fröken Agnes?

Jo då, nationella proven gick gr8 ändå. Asså jag trodde det skulle vara   -svårt men det var ju betydligt lättare än vad jag hade föreställt mig. 

Så förhoppningsvis G+ eller kanske VG? hoppashoppashoppas

Sen på matten så var jag flitigare än flitigast, för jag satt ensam idag och hade iPoden inkopplad till mina små alföron. Jag jobbade då 2 hela sidor med lite medium svåra uppgifter och en som också var   -svår men jag löste den utan problem. That's right, JAG, Agnes Von Hedengård nailed it!   

Så det gjorde min dag en aning bättre måste jag säga,

sen så fick jag ett übergulligt sms ifrån Albin som gjorde dagen

ännu en aning bättre så! :3

Jämförelse med gårdagen så var denna dag så mycket bättre,

det var som ett tecken på att jag faktiskt kommer gå långt här i livet!   


Nu ska jag fortsätta äta på min pizza, som jag kekade på innan jag skrev

detta inlägg. Men nu lovar jag att jag ska skriva ett till inlägg sen, sen så ska jag försöka få nått enstaka kort på mina nya byxor & linne.   

Ha det bäst,

peace   

don't ask.

Av Agnes Hedengård - 7 februari 2011 17:40

TJA!


Nu sitter jag här och smaskar glatt på min B&J's strawberry cheesecake,

och den är ju bara för delicious.   


Så dagen idag, 7 Februari, Måndag -2011!

Den var toppen faktiskt, måndagar brukar ju var grymt sega men idag så gick den ändå ganska så snabbt. För IDAG fick vi våra älskade skoltröjor,

OCH dom är så galet gosiga så det finns inte!  

Sen så har det bara varit en allmänt okej rolig dag,

mindre roligt är väl att vi har NP i svenska i morgon..

URSCH, jag kommer inte klara  det alls!  

För att vi fick ju öva med ett gammalt NP för att testa på hur det är,

och där fick jag G+ så det känns ju inte sådär superbra.

Men det är bara att fokusera och tänka till lite extra och svara så bra

så gott som det går.   


anyway


Igår var jag ju som sagt hos världens bästa pojkvän,

det var så underbart att få träffa han igen! :'3

När jag kom hem till han så blev jag attackerad av en puss-attack ifrån Albin's håll sen så gav jag igen med en aning mer pussar. Så ja det var supermysigt! 

Förmodligen ska vi sova över till helgen, så då kan vi umgås mycket mer och ta igen den låånga veckan utan att ha sett varandra! :3

Så en stor puss på han!   


Nu ska jag nog se på lite videos sen ska jag kolla igenom engelskan och kanske jobba mig igenom matten så att jag kommer någon vart.   

Ha det bäst,

peace   

min snygga 'inte så rebelliska' rumpa. 

Av Agnes Hedengård - 6 februari 2011 18:40

TJABBA!


Nu sitter jag här och studsar upp & ned så dator-stolen nästan välter omkull,

och varför nu detta tillfälliga beteende?

JO, för Albin har nu anlänt till Arvika igen och snartsnartsnart

ska jag få träffa han!   

SOM jag har längtat efter att få se träffa han, känns som om det var ett år sen.


Så vad har jag gjort sen de två senaste inläggen?

Jo, jag skulle sminka mig och ta kort. Det gjorde jag också, en ganska kul sminkning måste jag säga. Jag sminkade upp mig värsta pryd på ena halvan av mitt ansikte och bara helt naturell på andra halvan

(alltså bara foundation all over the fejs).

Såg ganska så coolt ut då, men så precis när jag skulle ta kort så hade min lilla systemkamera inget fungerande batteri. Så jag var tvungen att leta upp laddaren och ge batteriet nytt liv igen. Fast det tog ju sin tid så när jag väl skulle börja ta korten så knackar mamma på dörren och frågar ifall jag vill med ut på

en långis-tur med Zack. Först tvekade jag eftersom jag ville ju ta korten nu när jag hade lagt ner så mycket tid. Men jag ville ju få frisk luft och umgås med Mamma så jag tvättade bort allt smink och följde med Mamma ut.   

Vi gick över isen, sen så gick vi till and-dammen och inte ank-dammen som alla så tvunget måste säga. FÖR det finns bara en enda liten anka där och typ 10000 änder. SÅ like always så vinner majoriteten. End of story. 

(btw, så matade jag änderna & ankan)

Sen så när vi kom hem så kom jag hit igen och fortsatte dryga på datorn tills jag fick världens ryck och lyckades komma så lång som till duschen.

Juste, jag han kanske ta 2-3 kort på sminkningen och världens styggaste video.

Får se om det läggs upp eller inte! hehe


Så nu har jag precis tagit en sjuuukt varm dusch och gjort mig en aning freschare,

och snartsnartsnart bär det av till min saknade pojkvän! :3 ♥ 

Bilder på kläderna blir tyvärr inte idag heller eftersom jag har haft så stökigt på rummet så jag hade inte riktigt någon plats för att ta några kort, 

men så snart som möjligt! promise   

Hoppas ni har haft en supermysig söndag folket,

en stor kram på eder alla!   


Ha det bäst,

peace   

Presentation


Agnes var namnet, tjejen som lever vardagslivet som vilken vanlig tonårs tjej som helst!
Råkar bara ha lite åsikter och tankar om diverse. Allt och lite till helt enkelt, enjoy!

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se